Για την πλοήγηση


Βιοενεργειακός Έλεγχος Asyra - Μαγείρου Ελένη στην Αθήνα - Παγκράτι


Ο βιοενεργειακός έλεγχος είναι μια εξέταση που στηρίζεται στις αρχές των ηλεκτροδερματικών εξετάσεων. Κατά τον βιοενεργειακό έλεγχο εξετάζεται ο οργανισμός με ειδικά φίλτρα -συχνότητες με μια μη επεμβατική διαδικασία.

Μέσω των φίλτρων αυτών περνάει μέσα στο σώμα πολύ χαμηλής έντασης ηλεκτρικό ρεύμα που δεν γίνεται αντιληπτό. Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται από και προς τον οργανισμό και συγκεκριμένα μέσα από τους μεσημβρινούς του σώματός μας, με τη βοήθεια δυο μπρούντζινων ράβδων που ο εξεταζόμενος κρατάει στα χέρια του .Η διαδικασία της εξέτασης είναι πολύ απλή και διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας. Αν υπάρχει κάποια διαταραχή σε κάποιο στοιχείο ή κάποιο όργανο καταγράφεται μέσω του ASYRA PRO και αυτόματα επιλέγονται συχνότητες που θα τις ελέγξει στο σώμα του εξεταζόμενου ώστε να επιλεγεί η “ειδική” συχνότητα με την οποία θα απομακρυνθεί η διαταραχή ώστε να να βελτιωθεί το επίπεδο της υγείας του. Αυτός ο έλεγχος και η εξισορρόπηση βοηθούν ώστε να είναι πιο δεκτικός ο οργανισμός σε οποιαδήποτε θεραπευτική προσέγγιση και αν επιλεγεί.

ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ

Σαν δυσανεξία χαρακτηρίζουμε την κατάσταση κατά την οποία ο οργανισμός μας αδυνατεί να απορροφήσει ή να διαχειριστεί σωστά τα θρεπτικά συστατικά των τροφών τα οποία προσλαμβάνει. Σοβαρά προβλήματα δημιουργούνται και από τη δυσανεξία στα χημικά πρόσθετα των τροφών που προστίθενται για ενίσχυση γεύσης και εμφάνισης. Στην δυσανεξία τα συμπτώματα από την αντίδραση σε κάποιες τροφές, ή στα πρόσθετα που περιέχουν, δεν εμφανίζονται αμέσως μετά την κατανάλωσή τους αλλά κάποιες ώρες, ή και μέρες μετά. Τα συστατικά τα οποία ο οργανισμός αδυνατεί να διαχειριστεί τα αντιλαμβάνεται σαν εχθρικά και προκειμένου να τα διαχειριστεί παράγει αντισώματα. Αυτή η διαδικασία (η μη ανεκτικότητα) γίνεται αντιληπτή από τον οργανισμό από τα προβλήματα που δημιουργούνται, φουσκώματα, εφιδρώσεις, ζαλάδες, διάρροιες, πονοκέφαλοι και οι δυσανεξίες αυτές συντελούν στην αύξηση του σωματικού βάρους αλλά δημιουργούν και προβλήματα σωματικής ή και ψυχικής ευεξίας.

ΤΕΣΤ -ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ: Το τεστ δυσανεξίας που γίνεται με τα μηχανήματα βιοσυντονισμού, ανιχνεύει ποιές είναι οι τροφές που δεν είναι συμβατές με τον οργανισμό μας και επιβραδύνουν τον χρόνο του μεταβολισμού με αποτέλεσμα να συντελούν στην αύξηση του βάρους και στη συσσώρευση λίπους.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ: Είναι μια πολύ απλή διαδικασία και το τεστ διαρκεί 2-3 λεπτά. Είναι μία μη επεμβατική αξιολόγηση της βιοενεργειακής κατάστασης του σώματος. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης η συσκευή ASYRA PRO δημιουργεί ένα σταθερό πεδίο αξιολόγησης. Κρατώντας δυο μεταλλικές ράβδους διατρέχουμε τους μεσημβρινούς του σώματος και μεταφέρουμε τις πληροφορίες που ανιχνεύουμε στη συσκευή. Είναι εντελώς ακίνδυνο και δεν χρειάζεται καμία ειδική προετοιμασία.